Dnevnik
|
četrtek, 1. oktober 2020 ob 00:00 |
Kobarid je zaradi Ane Roš oziroma Hiše Franko postal ena najzanimivejših slovenskih kulinaričnih destinacij, a je tam še kar nekaj drugih gostiln. Denimo Hiša Polonka.
|
|
Primorske novice
|
sreda, 30. september 2020 ob 20:57 |
V Hiši Franko so danes predstavili prve izdelke, ki so plod razmisleka kuharske mojstrice Ane Roš in njene ekipe, direktorja trgovske družbe Tuš Andraža Tuša ter direktorice kobariške Planike...
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 28. september 2020 ob 19:05 |
Šest slovenskih kuharskih mojstrov, ki so letos prejeli Michelinove zvezdice, bo od oktobra do marca prihodnje leto na spletu delilo svoje zgodbe in kuharske skrivnosti. Ana Roš iz Hiše Franko, Jorg Zupan (na fotografiji) iz Ateljeja, Uroš Fakuč iz...
|
|
Dnevnik
|
torek, 22. september 2020 ob 08:30 |
Kdaj ste si nazadnje privoščili zares dober ocvrti sir? Ob njegovi omembi zagotovo največkrat pomislimo kvečjemu na panirane rezine generičnega edamca, s kakršnimi nekateri gostinci po svojih najslabših močeh rešujejo zagato z vegetarijanci. Ampak...
|
|
Playboy.si
|
petek, 18. september 2020 ob 11:05 |
V novi številki revije Playboy je v obširnem intervjuju Ana Roš, izjemna kuharska mojstrica svetovnega slovesa, spregovorila o dveh Michelinovih zvezdicah, njeni novi knjigi Sonce in dež, pomeni...
|
|
Govori.se
|
petek, 18. september 2020 ob 11:05 |
V novi številki revije Playboy je v obširnem intervjuju Ana Roš, izjemna kuharska mojstrica svetovnega slovesa, spregovorila o dveh Michelinovih zvezdicah, njeni novi knjigi Sonce in dež, pomeni...
|
|
Primorski dnevnik
|
sobota, 12. september 2020 ob 09:18 |
Čeprav je knjiga chefinje, Sonce in dež ni kuharska knjiga. Recepti so na koncu, združeni v pičlih 40 straneh...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|